Contact

Contactgegevens
Telefoon: 020-6978682
E-mail: info@qigongtuina.nl

Qigong Tuina praktijk
Punter 8
1186 RC Amstelveen

Openingstijden
Dinsdag 09:00 – 16:00
Woensdag 09:00 – 16:00
Donderdag 09:00 – 16:00

Behandelingen alleen op afspraak

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Station Amsterdam CS of Amsterdam Amstel Station, neem de metro 51 richting Amstelveen, uitstappen bij halte Gondel. Loop richting en door de fietstunnel, brug over, volg de groene lijn voor de binnendoor route, parkeerplaats schuin oversteken, volg het voetpad, eerste rechtsaf langs een kinderspeelplaats, fietspad oversteken, doorlopen tot je aan de rechterkant een parkeerplaats ziet, je staat nu aan de achterkant van Punter 8, om het schuurtje voor de ingang. Volg de paarse lijn voor de makkelijk te volgen route. Na de brug, Logger uit lopen tot aan Punter, hier rechtsaf Punter oplopen, 1e rechtsaf no. 8 aan je rechterhand.

Vanuit richting Utrecht/Amersfoort
Vanaf A9, neem afslag nummer 4 Amstelveen/Ouderkerk aan de Amstel. Aan het eind van de afrit bij de 1e stoplicht linksaf richting Amstelveen zuid. 2e verkeerslicht rechtdoor. 3e verkeerslicht rechtdoor met de bocht mee naar rechts, bij het 4e verkeerslicht linksaf de Groenelaan in. Deze weg volgen tot aan het eind, bij de T-kruising rechtsaf het Turfschip op. De eerste weg linksaf is Punter. Het 2e woonerf rechtsaf, u kunt direct op het parkeerterrein gratis parkeren.

Vanuit richting Schiphol/Haarlem
Vanaf A9 neem afslag 4 Amstelveen/Ouderkerk aan de Amstel. Aan het eind van de afrit bij het 1e verkeerslicht rechtsaf richting Amstelveen zuid. 2e verkeerslicht rechtdoor met de bocht mee naar rechts. 3e stoplicht linksaf de Groenelaan in. Deze weg volgen tot aan het eind, bij de T-kruising rechtsaf het Turfschip op. Gelijk de eerste weg linksaf is de Punter. Het 2e woonerf rechtsaf, u kunt direct op het parkeerterrein gratis parkeren.